Rezultate Digitalizare IMM – A patra listă intermediară cu cele 1163 de firme admise la finanțări de până la 100.000 euro

Featured

5/5 - (2 votes)

Digitalizare IMM

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a publicat a patra listă intermediară a proiectelor admise la finanțare prin PNRR în cadrul apelului de proiecte „Digitalizarea IMM-urilor Grant de până la 100.000 Euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale”. Află noutățile, inclusiv prima listă cu proiectele respinse din program.

Lista intermediară numărul 4 a proiectelor admise la finanțare cuprinde 1163 de beneficiari eligibili care au obținut în urma evaluării tehnice și financiare (ETF) între 100 și 82 de puncte.

Consultă aici LISTA INTERMEDIARĂ NUMĂRUL 4 CU PROIECTELE ADMISE LA FINANȚARE.

Noi, la One-IT, am ajutat peste 200 de firme din Romania cu Oferte IT conforme DESI pentru programul Digitalizare IMM. Și pe multe dintre ele și cu justificarile necesare pe IT în cadrul proiectelor.
Am oferit celor care au depus proiecte: soluții și echipamente IT, soft CRM / ERP, soluții IoT, automatizare cu AI (inteligență artificială), Cloud computing.

Vezi aici câteva dintre pachetele de digitalizare propuse de One-IT:  WWW.ONE-IT.RO/BLOG/PACHETE-DE-DIGITALIZARE-EXEMPLE-IN-CADRUL-PROGRAMULUI-DIGITALIZARE-IMM/ 

În perioada următoare, deciziile de acceptare la finanțare vor fi transmise solicitanților prin platforma https://proiecte.pnrr.gov.ro. Aceste firme au fost admise de principiu să beneficieze de fonduri nerambursabile între 20.000 și 100.000 euro.

Aceste proiecte totalizează fonduri nerambursabile de 227,62 milioane de lei (46.275.513 EUR), cu o media de 195.700 de lei (39.789 EUR) pe proiect, la cursul de schimb folosit în program (4,9189 lei/1 euro).

Dacă dorești informații suplimentare despre Digitalizare sau dorești o soluție conformă cu indicatorii DESI, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

work   

În perioada următoare, atât deciziile de acceptare la finanțare cât și deciziile de respingere vor fi transmise solicitanților prin platforma proiecte.pnrr.gov.ro.

Până în prezent, au fost aprobate proiectele de la 3.683 de firme, cu o valoare totală a ajutoarelor PNRR atribuite de 136.890.449 EUR, din totalul de 7.188 de cereri de finanțare depuse în programul național de digitalizare prin PNRR, toate fiind evaluate tehnic și financiar (ETF).

Totodată, MIPE a publicat și lista intermediară nr. 1 a proiectelor respinse în cadrul apelului de proiecte Digitalizare IMM prin PNRR. Consultă aici LISTA NUMĂRUL 1 A PROIECTELOR RESPINSE

 

One-IT, furnizor și integrator de echipamente și soluții IT la nivel național, îți asigură tot ce ai nevoie pentru implementarea tehnică a  proiectului de digitalizare. Îți oferim:

  • Ofertarea elementelor de digitalizare, cu prețuri actualizate la nivelul pieței.

  • Predarea soluțiilor IT la cheie, inclusiv echipamente și software, de către echipa noastră la locul de implementare.

  • Consultanță tehnică IT pentru implementarea proiectului, respectând cerințele și specificațiile tehnice (inclusiv criteriile DESI), respectând planul de cheltuieli aprobat.

  • Disponibilitate în stoc a soluțiilor de digitalizare și furnizarea tuturor documentelor necesare pentru justificarea cheltuielilor.

  • Clarificări tehnice IT la cererea ministerului și echipamente/software IT oferite prin parteneriate directe cu marile companii de IT.

Programul Digitalizare IMM s-a încheiat pe 30 iunie 2023, la ora 23:59. În intervalul cuprins între 15 februarie, ora 10:00, și 30 iunie 2023, ora 24:00, au fost înregistrate 7.188 de proiecte depuse pe platforma PNRR.

Linkuri utile:

Accesează AICI LISTA INTERMEDIARĂ nr. 1 cu cele 1020 de firme admise la finanțare.

Accesează AICI LISTA INTERMEDIARĂ nr. 2 cu cele 700 de firme admise la finanțare.

Accesează AICI LISTA INTERMEDIARĂ nr. 3 cu cele 800 de firme admise la finanțare.

Accesează AICI  LISTA INTERMEDIARĂ nr. 4 cu cele 1163 de firme admise la finanțare

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.